hier zijn de beelden

traditional jazz om bij te dansen

Lekker genieten van de band of als je wil: dansen op swingende muziek. Hieronder staan een paar fragmenten (beelden van optredens tijdens Jazz in Duketown, dansevents Tilburg, Den Bosch en Nijmegen, besloten optredens en thuisopnamen. Afhankelijk van het accent op dansen of concertsfeer zijn we met 6 of 7 bandleden).

Tijdens jazzfestival Jazz in Duketown 2023 speelden we in Huis73 opnieuw voor danspubliek. Deze hit van Amos Lee leent zich fantastisch voor mooie moves zoals hier uitgevoerd door oa dansers van JazzOut Nijmegen/Den Bosch.

We waren in februari 2024 te gast bij Perron 3 in Rosmalen om daar de bezoekers te vergasten op Jazz & Dans. Samen met dansschool JazzOut. Dat was leuk mensen! Dansen kun je leren, in drie kwartier heb je de basispasjes te pakken en je hebt lol voor 10, zo aan de mensen te zien .... Daarmee kun je ook je bedrijfsfeestje of buurtfeest of groooote familiebijeenkomst extra jus geven. 
Enfin kijk maar eens mee ......

In 1926 uitgebracht en vertolkt in 3/4 maat, daarna meerdere vertolkingen maar altijd in 4/4 maat. Met de fraai gestileerde dansers van Jazzout Nijmegen/Den Bosch.
De Markies vertolkt zijn eigen vertaling van de tekst van Irving Mills (1931).Dansers Swingshakers Tilburg

Een vroege rock 'n roll uitgebracht door Hank Williams in 1947

Fragment van opname 5 maart '23 Podium Azijnfabriek Den Bosch

Geen typische jazzstandard maar wel heel fraai en melancholisch. De Ink Spots scoorden hoog met dit nummer in 1939. Daarna hadden oa de Platters en Connie Francis er hits mee in de jaren '50 en '60.

en voor het slot .....